"Sjeverni pol, Kanada..."
0

Justin Bieber ne zna nabrojati kontinente

Sarajevo-x.com
Foto: TV Guide via omg!
Foto: TV Guide via omg!
Tinedžerska pjevačka zvijezda Justin Bieber sa velikim je naporom nabrojao svih sedam kontinenata u gostovanju kod Davida Lettermana. On je pokušao prikriti svoje neznanje "na duhovit način" ponudivši Sjeverni pol i Kanadu kao odgovore.

Nakon što se Justin pohvalio da ga je njegov posao doveo do toga da je posjetio skoro sve kontinente prije no što je napunio 17 godina, poznati voditelj ga je upitao koliko ima kontinenata i koji su to kontinenti na našoj planeti. Justin naravno nije ponudio broj, nego je samouvjereno počeo da ih nabraja.

"Azija, Sjeverna Amerika, Južna Amerika........Afrika, Antarktik i Sjeverni pol... Kanada", rekao je Justin, a neprijatnu tišinu je ispunio voditelj koji mu je rekao da ima još dva kontinenta i da je bio na oba. Justin je tad odgovorio da je to Australija.

"Evo ti još jedna mala pomoć, Nabrojaću ti par zemalja na tom kontinentu. Francuska...", rekao je poznati voditelj, da bi Justin konačno rekao Evropa.

Poznati voditelj David mu je rekao da razumije da mora da gostuje u puno emisija, ali da zapravo u njegovoj i nauči nešto.