Kaže da nije opasna
105

Jovana Joksimović o svom imidžu u javnosti: Šta me briga što misliš da imam veliki nos

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jovana Joksimović tokom gostovanja u emisiji na K1 televiziji govorila je o svom imidžu "stroge i opasne žene" kazavši da nije opasna, ali da isto tako ne voli "da čuje nečije mišljenje ako ga ne traži".

Tokom gostovanja u emisiji "Ako progovorim" Joksimović se osvrnula na njenu percepciju u javnosti te činjenicu da je prati imidž stroge i opasne žene.

"Mislim da nisam nimalo opasna. Mislim da samo štitim sebe u onoj mjeri u kojoj sam u mogućnosti da se štitim. Mislim da, kad bi ljudi mislili: 'Jao, što je super Jovana', onda svako može nešto da ti kaže, a meni to ne prija. Ne volim da čujem nečije mišljenje ako ga ne tražim", ispričala je.

Kazala je i kako joj smetaju društvene mreže i prilika da drugi komentarišu njen izgled.

"Danas, svako misli da može da ti kaže što želi. Meni zato i društvene mreže smetaju. Šta me briga što misliš da imam veliki nos, usta, ili sam ružna, ili sam lijepa... Mene to uopće ne interesuje! Ja volim da stavim fotografiju na društvene mreže, da kažem evo to sam ja u emisiji", ispričala je.

Istaknula je i da je ona jedna od rijetkih osoba s kojim "znaš na čemu si" te da nije opasna.

"Ne, ja nisam opasna, ja nisam čak ni direktna. Trudim se da konflikte izbjegavam, da se sklanjam, ali sa mnom znaš na čemu si, ako želiš da znaš na čemu si, ako insistiraš na tome. Ja sam vrlo jasna u tome, i kad mi se nešto sviđa, i kad mi se nešto ne sviđa. Koštalo me je to u životu", zaključila je.