Kontroverzni biznismen
31

Josip Radeljak otkrio da se četvrti put ženi: Još samo korak do oltara

I. S.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kontroverzni hrvatski biznismen Josip Radeljak Dikan objavio je na društvenim mrežama da se uskoro planira četvrti put oženiti.

On je neko vrijeme dijelio fotografije s novom izabranicom, a prije nekoliko dana je otkrio da je riječ o advokatici Neveni Jeličić. Ona je i vlasnica jednog luksuznog hotela u Beogradu.

"Još samo korak do oltara", naveo je Dikan u opisu jedne od njihovih zajedničkih fotografija.

Dikan iza sebe ima tri braka - s glumicama Desankom Bebom Lončar i pokojnom Enom Begović te voditeljicom Vlatkom Pokos. S Bebom ima sina Lea (41), a s Enom je dobio kćerku Lanu (23). Bio je i u ljubavnoj vezi s glumicom Dolores Lambaša, koja je poginula 2013. godine.

"U duši i liku prelijepa, iako prije mene teškim životom izmorena, talentirana, dobra i ljudska Dolores! Prišla mi je jedne ljetne večeri u Umagu, sjela kraj mene i jednostavno izgovorila: 'Ja sam od večeras s vama u vezi!' To mi se jako svidjelo. Sve je bilo spontano. Nakon gotovo pet godina zajedničkog života i njezinog sklada sa mnom i s mojom kćerkicom, problemi nastaju kada njezina karijera počinje patiti zbog meni nesklonih medijskih lobija", rekao je ranije za Jutarnji list.

Dodao je da će detalje o ovome otkriti u knjizi zato što Dolores to zaslužuje.

"Težeći uspjehu i družeći se, nažalost, s nepoćudnim ljudima iz glumačkog svijeta, koji su je samo nastojali iskoristiti zbog njenih ljudskih slabosti, završila je onako nepravedno, kriminalno i tužno! Zaslužila je zaista mnogo više", dodao je.