Ima 15 godina
95

Još jedna kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta se odrekla njegovog prezimena

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Vivienne Jolie, kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta, nedavno se odlučila odreći njegovog prezimena. Ovim potezom je odlučila stati na majčinu stranu nakon njihovog burnog razvoda.

Kako je objavio magazin People, Vivienne je u podacima o brodvejskoj predstavi "The Outsiders" na kojoj radi kao volonterka asistentica navela samo prezime Jolie.

Angelina je glavna producentica spomenute predstave, a nedavno je izjavila da je Vivienne ozbiljna kada je riječ o radu u pozorištu i da naporno radi kako bi doprinijela predstavi.

Viviennina starija sestra Zahara se u novembru prošle godine odlučila na isti korak. Naime, ona se tokom pridruživanja sestrinstvu Alpha Kappa Alpha predstavila kao Zahara Marley Jolie i tako potvrdila da više ne nosi očevo prezime.

Pored Vivienne i Zahara, bivši glumački par ima još četvero djece: Maddoxa, Paxa, Shiloh i Knoxa. Angeline je nedavno u intervjuu izjavila da se u posljednjih 10 godina osjeća izgubljeno i da im je dugo trebalo da se oporave. No, nije željela otkrivati detalje o razvodu.