Legendarni rocker
697

Jon Bon Jovi: Kardashianima i njima sličnima ne bih dao 60 sekundi svog života

Klix.ba
Jon Bon Jovi (Foto: EPA-EFE)
Jon Bon Jovi (Foto: EPA-EFE)
Legendarni rocker Jon Bon Jovi prokomentarisao je današnju ekspanziju reality programa širom svijeta kazavši kako svoje vrijeme nikad ne gubi gledajući porodicu Kardashian ili emisije poput "Real Housewives".

"Smatram da je užasno što živimo u takvom svijetu i garantujem vam da ne bih dao ni 60 sekundi svog života na te 'bla bla' emisije, Kardashiane i njima slične. Ne znam njihova imena, nikada to nisam gledao i to nije za mene", kazao je 56-godišnjak za australijski The Sunday Project.

Bon Jovi je prokomentarisao snimak seksa koji su snimili Kim Kardashian i pjevač Ray J, a koji je procurio 2007. godine.

"Šta će biti u tvojoj autobiografiji? 'Napravila sam porno uradak i pretpostavljam kako sam postala poznata'. Oprostite, ali mene to ne zanima", kazao je Bon Jovi.

Poznati muzičar preporučio je današnjim slavnim osobama da imaju neki cilj i zasluže pažnju javnosti.

"Napišite knjigu, naslikajte sliku, glumite, studirajte, svirajte... Slava je, naprimjer, nuspojava pisanja dobre pjesme", istakao je Bon Jovi.

Podsjećamo, Bon Jovi je ranije bio dio produkcije reality showa naziva "If I Wasn't Rock Star". Međutim, kako kaže, taj show slavio je muškarce i žene koji su bili stvarne rock zvijezde, što ga nije spriječilo da bude dio te priče.