Kao romantični par
0

Jolie i Depp na vožnji venecijanskim kanalima

Sarajevo-x.com
Slavni holivudski glumci Angelina Jolie i Johnny Depp nastavili su sa zbližavanjem snimanja njihovog zajedničkog filma u Veneciji.

Glumci su uživali u kratkoj vožnji slavnim venecijanskim kanalima na nastavku snimanja filma "The Tourist". Ipak, sudeći prema fotografijama, to bi vrlo lako moglo biti zamjenjeno za nešto mnogo romantičnije, piše Daily Mail.

Slavni duo zaista uživa u vožnji, a snimanje filma praćeno je glasinama da je Deppova djevojka nesretna zbog projekta na kojem radi zajedno sa Angelinom.

Film je baziran na priči o američkom turisti Franku Tayloru (Depp), kojeg koristi Interpolov agent Cara Mason (Jolie) kako bi uhvatila kriminalca sa kojim je imala aferu.

Par je ubrzo stigao u luksuzni hotel Daniele, samo nekoliko metara dalje od trga Svetog Marka gdje je nastavljeno snimanje filma.

Francuska pjevačica Paradis nesretna je zbog ljubavnih scena koje će glumački par snimati u filmu baziranoj na krimi noveli Patricie Cornwell. Strah je opravdan ako se prisjetimo da se Jolie zaljubila u Brada Pitta tokom snimanja filma "Mr & Mrs Smith".

Depp je rekao za magazin Hello! da je uzbuđen zbog prvog projekta sa Angelinom u njegovoj bogatoj karijeri.