Showbiz
1

Johnny Depp doživio nesreću na snimanju filma, konj ga zbacio sa sedla

Klix.ba
Sjajni glumac Johnny Depp doživio je nesreću tokom snimanja filma "The Lone Ranger". Deppa je, dok je snimao scenu u pustinji, konj zbacio sa sedla, ali na svu sreću nije ga teško povrijedio.

Snimak pada Johnnyja Deeppa, koji u filmu glumi indijanca Tonta, objavljen je na internetu. Dok je snimao scenu, konj ga je zbacio sa sedla, ali svom srećom nije prešao preko njega. Depp je prošao sa lakšim povredama, nekoliko ogrebotina i modrica.

Kolege i ekipa sa seta odmah su pritrčali upomoć, a uprkos nezgodi Depp je bio odlično raspoložen i šalio se na svoj račun.

"Znate šta je pozitivno? Moja trtica nije povrijeđena. A i djevojke padaju na slomljene kosti", kazao je Depp.

No, u intervjuu sa Davidom Lettermanom, glumac je ispričao šta se desilo.

"Bio je to vrlo neugodan trenutak. Moj konj je odlučio preskočiti nekoliko prepreka, ali problem je bio što sam imao lažno sedlo koje stvara efekat kao da ga uopće nema. U jednom trenutku skliznuo sam sa sedla i pokušao se održati hvatajući se za grivu konja. Sljedeće što sam vidio bila je velika mišićava noga konja, te mašine smrti, i jedino što sam pomislio bilo je - kopito. Mislio sam da će me zgaziti, ali srećom nije, bio je veoma miran", ispričao je Depp.