O novom izgledu
23

John Travolta: Osjećam se sjajno, obrijana glava ostat će tu još neko vrijeme

Klix.ba
Foto: Instagaram
Foto: Instagaram
John Travolta iznenadio je fanove potpuno obrijanom glavom i kako je i sam kazao, novi izgled će zadržati neko vrijeme, a najveći fan njegovog novog izgleda je njegova kćerka Ella.

Nedavno je John Travolta na svom Instagram profilu dobio milion pratitelja, a glumac je, da bi im se zahvalio, podijelio video u kojem im se direktno obratio i pokazao novu frizuru, piše People.

"Hej svi, ovdje John Travolta. Danas mo dobili sjajnu vijest da imamo više od milion pratitelja na Instagramu. Hvala vam što vam se sviđa moja nova frizura", rekao je glumac koji je nakon toga skinuo kačket kako bi pokazao svoj novi izgled.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Gustu kosu zamijenio je obrijanom glavom, a kosa mu očito ne nedostaje budući da je kazao da se zbog nje osjeća sjajno.

"Osjećam se sjajno. Moja nova frizura je zapravo novogodišnja ideja i budući da se svima svidjela odlučio sam je zadržati neko vrijeme", rekao je Travolta.

Jedna od najvećih obožavateljica njegovog novog izgleda je kćerka Ella.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Moja kćerka obožava moju novu frizuru. Ona je ljepotica, nevjerovatna je i toliko drugačija od tipične tinejdžerice. Ona je ljubazna, divna, dobro odgojena i autentična. Stara škola. Podsjeća me na starije filmske zvijezde", pohvalio je Travolta svoju kćer i kazao kako s njom ima veoma dobar odnos.

Otkrio je kako kod Elle nema onih tipičnih tinjdžerskih pobuna, a na pitanje novinara je li se ikada pokušala iskrasti iz kuće Travolta je kazao da to nikada nije ni trebala raditi.

"Ona još uvijek od nas traži dopuštenje za neke stvari. Ja sam uvijek u fazonu da joj kažem: 'Dušo, ti imaš 18 godina, radi što želiš'. Međutim, njoj je bitno moje mišljenje" kazao je Travolta i dodao kako je ponosan na svoju kćer.