"Sramotna država"
52

John Travolta na Sanremu izveo bizaran ples, gledatelji u šoku: Vidi se da mu je neugodno

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Holivudski glumac John Travolta zabranio je italijanskoj državnoj televiziji ponovno emitiranje snimki bizarnog plesa koji je izveo u na festivalu Sanremo.

Naime, Travolta se pridružio televizijskom prijenosu Sanrema druge večeri kao poseban gost i bio je počašćen toplom dobrodošlicom, no stvari su uskoro dobile neočekivan zaokret.

Nakon nekoliko pitanja, glumac je zamoljen da rekreira neke od svojih najpoznatijih plesnih pokreta, posebno scenu iz filma "Pulp Fiction" u kojoj pleše na "You Never Can Tell", prije nego što je pozvan da ošetameđu publikom uz pjesmu Bee Geesa "Saturday Night Fever".

No, umjesto da se vrati na pozornicu, Travolta je izveden iz dvorane vani na hladnoću, gdje je brzo naučio kako plesati "Il Ballo Del Qua Qua", italijansku dječju pjesmu o patku koji pleše. Travolta nije izgledao oduševljeno, te je odbacio kapu nalik narančastom kljunu koju je dobio za nastup i djelovao je pomalo izgubljeno.

Unatoč tome, prihvatio se zadatka, naučio pokrete i otplesao uz bizarnu melodiju patke, neugodno iznenadivši milione gledatelja. Izvedba je u međuvremenu ukolonjena s RAI-jevih televizijskih kanala i društvenih medija.

"Napravili smo najstrašniji skeč u historiji italijanske televizije. Ali, srećom, nismo nikog ubili. Ipak, dok smo plesali razmišljao sam što nam to treba, te zaključio kako je ovo kraj naših karijera, Travoltine sigurno", rekao je nakon svega Rosario Fiorello, jedan od voditelja Sanrema.

"Travolta je bio svjestan svega i dogovorio se s nama unaprijed o svemu što smo radili", rekao je na konferenciji za novinare Fiorellov voditeljski kolega Amadeus, priznavši kako glumac nije izgledao oduševljeno, kao i da nastup nije u potpunosti uspio.

Gledatelji su snimku zasuli negativnim komentarima.

"Volio bih znati ko su ti idioti koji su sjedili za stolom misleći da je dobra ideja iskoristiti prisutnost Johna Travolte u Italiji tako što će ga natjerati da pleše qua qua ples... Dobrodošli u Italiju, zemlju besmisla", "Kakva sramotna država", "Vidi se da mu je neugodno", "Kad nekom objašnjavate šta je cringe, samo pokažite ovaj video", neki su od komentara.