Showbiz
0

John Mayer priznao poljubac s Hiltonom

Sarajevo-x.com
Američki rock muzičar John Mayer, poznat i kao bivši momak glumice Jennifer Aniston, priznao je da se na zabavi priređenoj u povodu proslave Nove 2006. godine poljubio sa Perezom Hiltonom, popularnim blogerom koji piše o poznatim ličnostima iz svijeta show businessa.

Tridesetdvogodišnji pjevač, koji se sa zvijezdom serije "Prijatelji" razišao početkom marta, prethodno je negirao Hiltonove navode da su se njih dvojica oko pet minuta ljubili u jednom klubu u New Yorku, ali je sada odlučio promijeniti iskaz.

"Rekao je ljudima kako smo se poljubili u klubu. Ja o tome nikad ništa nisam progovorio, ali, znate šta, u pravu ste, jesmo se ljubili u klubu", rekao je Mayer na stand up nastupu u okviru showa Mayercraft Carrier 2 Cruise.

Prošle godine Hilton je na radiju KISS-FM izjavio kako ga je Mayer prvi poljubio, te da mu je on uzvratio, a da je spomenuti poljubac bio jezikom. Bloger, kojem je ponuđeno da se podvrgne testiranju na detektoru laži, dodao je i to kako je na početku mislio da ga muzičar zapravo zeza, ali "on je nastavio i nastavio".