Showbiz
0

Johanson tuži US Weekly zbog navoda o plastičnoj operaciji

Sarajevo-x.com
Mlada glumica Scarlett Johanson ljutito je odbacila sve navode koje su se pojavili u medijima u vezi s plastičnom operacijom. Smatrajući da je magazin US Weekly prešao sve granice u navodnom laganju o njenom izgledu, Johanson je odlučila podići tužbu.

U jednom od proteklih izdanja američkog časopisa US Weekly, članak koji upotpunjuju slike Scarlett Johanson govorio je o njenim navodnim plastičnim operacijama o kojima ova glumica mudro šuti, izvijestio je Daily Mail.

U časopisu je navedena i njena izjava "Definitivno vjerujem u plastičnu hirurgiju. Ne želim izgledati poput stare vreće", a objavljene su i fotografije "prije i poslije" koje pokazuju Scarlettin nos.

Plastični hirurg Raj Kanodia koji je uradio plastične operacije nosa Ashlee Simpson, Jennifer Aniston i Cameron Diaz, izjavio je za US Weekly kako 60% žena iz Hollywooda ide na plastične operacije.

S obzirom da je uvijek negirala bilo kakvu vrstu plastične operacije, Scarlett je navode spornog magazina nazvala bezočnim lažima te je objavila kako će podići sudsku tužbu protiv njih.