Potvrđene glasine
2

Joe Jonas i zvijezda "Igre prijestolja" Sophie Turner se razvode nakon četiri godine braka

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Pjevač Joe Jonas podnio je zahtjev za razvod od glumice Sophie Turner nakon četiri godine braka.

Pjevač sastava Jonas Brothers podnio je u utorak zahtjev za okončanje braka pred okružnim sudom u Miami-Dade na Floridi. U podnesku se kaže da je "brak između strana nepovratno prekinut", prema dokumentima do kojih je došla novinska agencija Associated Press.

Međutim, Jonas je nastavio objavljivati ​​fotografije na kojima je nosio vjenčani prsten na svojim profilima na društvenim mrežama.

Jonas Brothers su trenutno na turneji i u nedjelju su imali nastup u Austinu u Teksasu. Nakon svirke, Jonas je na Instagramu objavio svoju fotografiju na kojoj se jasno vidi njegov prsten.

Turner i Jonas vjenčali su se na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu 1. maja 2019., nakon dodjele Billboard Music Awards. Održali su drugu ceremoniju mjesec dana kasnije u Chateau de Tourreau na jugu Francuske, sa svojim prijateljima i porodicom.

Prva od dvije kćerke para, Willa, rođena je 2020. godine. Njihova druga kćerka rođena je prošle godine, ali nisu javno objavili njeno ime.

Jonas traži zajedničko starateljstvo nad djevojčicama, prema dokumentima sa suda. Par je imao predbračni ugovor za koji Jonas očekuje da će biti izvršen, navodi se u podnesku.

Par se počeo zabavljati krajem 2016, a vjeridbu su objavili u oktobru 2017. godine.

Turner, koja je iz Northamptona u Engleskoj, najpoznatija je po ulozi Sanse Stark u "Igri prijestolja", a pojavila se i u dramskim serijama "The Staircase" i "X-Men" filmskoj franšizi.

Kao solo izvođač, Jonas je objavio singlove kao što su "Just In Love" i "This is Me", duet sa Demi Lovato. Ipak, njegove najpoznatije pjesme su s njegovom braćom Nickom i Kevinom Jonasom. Kao grupa, Jonas Brothers su ranije glumili u svojoj seriji na Disneyu.