Zanimljiva transformacija
22

Jeste li znali da je Vin Diesel u jednom od svojih filmova imao kosu, ovako je izgledao

N. C.
Vin Diesel
Vin Diesel
Vin Diesel je u jednom od svojih filmova nosio periku za ulogu, šokirajući i zabavljajući fanove svojom transformacijom.

Glumac je u Hollywoodu najprepoznatljiviji po ćelavosti i nabildanom tijelu. Međutim, jeste li znali da je Diesel jednom imao kosu za filmsku ulogu?

Godine 2006. Diesel je glumio u filmu "Find Me Guilty", komično-dramskom filmu zasnovanom na istinitoj priči. Glumio je Jackieja DiNorscia, mafijaša kojem se sudi za reketiranje zajedno s još 19 optuženih.

Vin Diesel s kosom u filmu iz 2006. godine
Vin Diesel s kosom u filmu iz 2006. godine

DiNorscio je odlučio otpustiti svog advokata i braniti se sam na sudu, iako nije imao pravnog iskustva. Njegove nestašluke i šale osvojile su porotu i sudiju, a on i njegovi saoptuženi su oslobođeni nakon najdužeg federalnog suđenja u historiji SAD.

Da bi prikazao DiNorscia, Diesel je morao nositi periku koja mu daje punu kosu. Film je režirao Sidney Lumet, legendarni režiser koji je napravio klasike kao što je "Dog Day Afternoon".

Dieselovu izvedbu kritičari su hvalili kao jednu od njegovih najboljih, ali film nije bio veliki hit na blagajnama.

Nedavno su neke fotografije Diesela sa kosom iz "Find Me Guilty" postale viralne na društvenim mrežama, jer su ljudi bili šokirani i zabavljeni njegovom transformacijom.