Dugo je bila ovisnica
18

Jessica Simpson se prisjetila kako je izgledala prije šest godina: Neprepoznatljiva verzija mene

L. R.
Jessica Simpson (Foto: Instagram)
Jessica Simpson (Foto: Instagram)
Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson nedavno se na svom Instagram profilu prisjetila kako je izgledala prije šest godina.

Naime, ona je na svoj Instagram story podijelila svoju staru objavu iz vremena kada je bila na ovisnica o tabletama i alkoholu. Tom prilikom je željela obilježiti šest godina kako je trijezna.

Na fotografiji je moguće vidjeti kako sjedi u ružičastoj trenerci. Inače, Jessica je i ranije dijelila ovu fotografiju objašnjavajući kako je ovo njena neprepoznatljiva verzija.

Poput mnogih koji su prestali piti, Jessica je doživjela potpunu transformaciju tijela i smršavila 45 kilograma. No, ove godine je zabrinula fanove jer je drastično smršavila.

Svoje iskustvo podijelila je i u memoarima "Open Book" iz 2020. godine, gdje je otkrila kako je kombinovala tablete i alkohol dok je bila u vezi s Johnom Mayerom. Kako je navela, u alkoholu je pronalazila spas od tjeskobe i nesigurnosti.

"Moja bi tjeskoba porasla i natočila bih još jedno piće, to je bio početak mog alkoholizma da prikrijem nervozu", napisala je tada.