Uspjela je
45

Jessica Simpson otkrila kako je izgubila 45 kilograma, doživjela nevjerovatnu promjenu

N. C.
Jessica Simpson (Foto: Instagram)
Jessica Simpson (Foto: Instagram)
Jessica Simpson je u nedavnom intervjuu otkrila kako je uspjela smršati 45 kilograma.

Poznata glumica se nakon treće trudnoće naglo ugojila, a višak kilograma je jednim dijelom bio i rezultat njene borbe sa anksioznošću i depresijom nakon porođaja.

Ipak, Simpson je uspjela da izgubi 45 kilograma, a u nedavnom intervjuu za "Extra" je progovorila o ovom dugatrajnom procesu.

"Otišla sam kod nutricioniste i morala sam da ispravim svoje navike u ishrani. Ne znam, nakon gubitka 45 kilograma osjećam se kao 'stara ja' - prije nego što sam imala djecu", kazala je.

Jessica je otkrila da se osjeća mnogo mlađe i da ima više energije, a da bi održala svoje trenutno stanje mora striktno da se pridržava plana ishrane. Zahvaljujući svom ličnom treneru glumica je naučila da pravi balans u ishrani.

"To znači da imam tri obroka u toku dana, kako bi organizam radio. Također, pijem dodatno smoothije i proteinske napitke", rekla je glumica te dodala da rijetko jede brzu hranu.

Na pitanje novinarke da prokomentariše pažnju javnosti nakon njenog enormnog gubitka kilograma.

"U redu. Svi će da kritikuju i pričaju o mom gubitku kilograma, nemam problem s tim. Hajde onda da iskoristim tu pažnju da zaradim ogroman novac, što i jesam", bila je iskrena ona te dodala da je otvorila i svoj privatni biznis.