Bizaran trenutak
18

Jessica Chastain otkrila kako je povratila prije nego je poljubila kolegu na sceni

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jessica Chastain u podcastu SmartLess prisjetila se nesretnog napada mučnine te kako je povratila prije nego je poljubila kolegu na sceni.

Glumica, koja je 2022. godine osvojila svog prvog Oscara za ulogu u filmu "The Eyes of Tammy Faye" nedavno je glumila u produkciji "Kuće lutaka" Henrika Ibsena na Brodveju.

U predstojećoj epizodi SmartLess podcasta, Chastain je govorila o neprijatnom događaju koji se dogodio na sceni.

“Mogu to reći sada, jer smo završili. Ovo je stvarno odvratno, ono što ću vam reći", upozorila je Chastain voditelje, glumce Jasona Batemana, Seana Hayesa i Willa Arneta.

"Povratila sam. Povratila sam i progutala sam to. I niko nije znao", ispričala je.

Dodajući više konteksta bizarnom trenutku, kako prenosi Entertainment Weekly, glumica je izjavila da ju je povraćanje iznenadilo tokom emotivne scene.

"Nekako sam jecala i nagnula sam se i to se dogodilo", objasnila je.

Kako je Chastain morala da ostane na sceni tokom cijele predstave, nije imala priliku da opere zube ili popije piće prije poljupca s kolegom.

"Morala sam nekoga poljubiti! Da! Bila je to noćna mora i nisam mogla da objasnim", rekla je Chastain.

Iako ga je opisala kao više "senzualnu" vrstu poljupca, Chastain je rekla da je to "definitivno bio poljubac zatvorenih usta". Chastain je rekla svojoj kolegici i produkcijskom timu o nezgodi čim je nastup završio.

"Onog trenutka kada smo čuli zavjesu i kada se zavjesa spustila, rekla sam: 'Momci, tako mi je žao, povraćala sam'", ispričala je.