Ne voli šminku
0

Jessica Biel: Uvijek sam bila muškobanjasta

Klix.ba
Jessica Biel
Jessica Biel
Glumica Jessica Biel je izjavila kako je uvijek bila muškobanjasta. Biel, koja je zaručena sa pjevačem Justinom Timberlakeom, je rekla da snimanje akcionih scena u filmu "Total Recall" nije bilo strašno jer ona nikada nije bila kao druge djevojčice.

Biel u ovom filmu igra ulogu ratnice Meline, koja se u nekim scenama bori sa likom koji glumi Kate Beckinsale. Na pitanje da li ima reputaciju jake djevojke, Biel je rekla: "Možda nisam jaka, ali sam definitivno muškobanjasta. Uvijek sam bila takva. Uvijek sam trenirala neke sportove i nikada nisam voljela da se šminkam ili da nosim neku dizajnersku odjeću. Sve do prije pet godina".

Biel je priznala i da uvijek mora da radi naporno kako bi izgledala lijepo u filmovima. Kako kaže, najviše mrzi držanje dijete.

"Postoje dani kada imam osjećaj da više ne mogu pojesti ni mali komad piletine, a tek ako vidim brokule... Naravno, osjećam se bolje kada se vidim na filmskom platnu. Iako je jako teško, držim se nekih režima treniranja i ishrane. To ostane zauvijek zabilježeno i imate samo jednu šansu", rekla je Biel.