Uvijek gladna
0

Jessica Biel: Dijeta donosi sjajan izgled, ali se osjećate jadno

Sarajevo-x.com
Jessica Biel i Bradley Cooper
Jessica Biel i Bradley Cooper
Glumica Jessica Biel (29) pojavila se u Graham Norton Showu na BBC-u One, zajedno sa kolegom Bradley Cooperom i pričala je o tome na kakve rigorozne dijete mora da ide kada se priprema za film. Poznata glumica je dodala da uprkos tome što kada je na dijeti izgleda sjajno, cijelo vrijeme se osjeća jadno i uvijek je gladna.

"Mjesecima vježbaš i stalno si na dijeti za potrebe filma, a to je teško. To je najteže iskustvo u procesu snimanja. Osjećaš se sjajno, a izgledaš jadno. Doslovno sanjam o hrani. Torte, tjestenine, hljeb...uvijek su u mojoj glavi", rekla je slavna glumica Jessica Biel, prenosi Daily Mail.

Jessica se pojavila u elegantnoj kombinaciji i visokim štiklama. Zajedno sa Bradley Cooperom glumila je u akcionom filmu A-Team. Cooper je odgovarao na pitanja voditelja vezano za status najseksi muškarca na planeti.

"Imam toliko godina da me ti statusi više ne zanimaju. Ja sam mislio da je to šala. Zapravo je glupost jer sam ja uvijek mislio kako ja nisam seksi uopšte", izjavio je Cooper.

U međuvremenu, Jessica nije potvrdila, ali ni negirala, navode da želi da ostane u drugom stanju sa dugogodišnjim momkom Justinom Timberlakeom.