Savjeti za nove roditelje
1

Jessica Alba: Rasporedi su ključ romanse

Klix.ba
Jessica Alba je savjetovala nove roditelje da naprave raspored noći za izlaske, kako bi svoju romansu održali u životu nakon rođenja djeteta.

Glumica je priznala da se njen odnosa sa Cashom Warrenom drastično promijenio nakon što su dobili dvije kćerke, Honor i Haven.

Sada mora da pravi rasporede kako bi imala privatno vrijeme sa svojim mužem. Iako su njihovi izlasci često predvidljivi i bez imalo spontanosti, Alba vjeruje da organizacija održava njihovu romansu u životu.

''Imate vremena da pogledate neki film ili da popijete čašu vina sami ili sa svojim mužem prije nego vam djeca upišu fakultet? Znam...čini se nemogućim i dalekim snom. Ali mogu vas uvjeriti da nije tako'', napisala je Alba na svom blogu.

''Cash i ja smo shvatili da je pravljenje rasporeda i dobra organizacija ključ dobijanja malo privatnog vremena. Bez obzira da li sjedimo na kauču i gledamo televiziju ili smo unajmili nekog da nam čuva djecu, mi uvijek znamo da ćemo imati bar malo vremena da porazgovaramo ili da jednostavno budemo jedno uz drugo'', dodala je glumica.

Alba je takođe pohvalila svog muža zbog sve brige i pažnje koju poklanja njihovim kćerkama.