Showbiz
0

Jesse James moli Sandru Bullock za oprost

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Jesse James želi se pomiriti sa suprugom, holivudskom zvijezdom, Sandrom Bullock. On se i javno izvinio zbog svog nevjerstva te zamolio Sandru da mu oprosti.

"On bi zaista volio da može ispraviti sve što je učinio, te da se ponovo vrati Sandri. Najvažnije mu je da njegova porodica bude na okupu i učinit će sve što je potrebno kako bi dobio oprost. Sandra je jedna od najljepših i najtalentiranijih žena na svijetu i njen odlazak je zaista težak gubitak za njega“, kazao je neimenovani izvor blizak suprugu holivudske glumice za magazin People.

No, izvor blizak glumici tvrdi kako Sandra Jamesu nikada neće oprostiti nevjerstvo.

"Ona stvarno nije ni sumnjala da je Jesse vara i kada je saznala to joj je veoma teško palo. Sandra je sada u kući svojih prijatelja i pokušava skupiti snagu da nastavi dalje, no sigurno neće prostiti Jesseju“, kazao je neimenovani izvor, prenose britanski mediji.

Suprug oskarovke, Jesse James se, podsjetimo, dok je Bullock snimala film "The Blind Side" upleo u vanbračnu vezu sa tatoo modelom Michelle "Bombshell" McGee, koja je javno obznanila da su bili zajedno.