Tokom leta iz SAD-a
1

Jeremyju Renneru podmetnuli viagru tokom leta u SAD

Klix.ba
Jeremy Renner (Foto: AFP)
Jeremy Renner (Foto: AFP)
Glumac Jeremy Renner je otkrio da je tokom jednog dugog leta greškom uzeo Viagru. Tokom gostovanja u emisiji "Jimmy Kimmel Live", Renner je rekao da je od Viagre mislio da je pilula za spavanje.

Objašnjavajući kako veoma loše spava tokom dugih letova, Renner je rekao: "Morao sam da letim iz Londona u Los Angeles na večeru, a odmah potom da se vratim u London. To je oko deset ili 12 sati leta, a odmah ujutro sam morao raditi. Morao sam nekako da spavam. Onda mi je neko dao pilule, nešto kao pilule za spavanje. Nakon nekog vremena sam shvatio da pilula ne djeluje. Mislim, djelovala je, ali na drugi način. Ponovo sam pogledao pilule i vidio da na njima stoji slovo V. Ne samo da nisam spavao cijelu noć nego sam imao i drugih problema".

Renner se našalio da više nije dobar prijatelj sa osobom koja mu je dala pilule.

"Morao sam se umotati u deku kad god bih krenuo do toaleta. Bilo je sramotno. Većina drugih putnika je spavala i to je bilo dobro. Međutim, kćerka Dennisa Hoppera je bila budna i morao sam se igrati s njom. U jednom trenutku sam pomislio, 'Čekaj malo, otići ću u zatvor. Uhapsit će me. Ovo ne izgleda dobro'", kazao je Renner.