Uspješno se oporavlja
4

Jeremy Renner nakon nesreće pokazao neobičan snimak kojeg mu je poslao Paul Rudd

L. R.
Paul Rudd i Jeremy Renner (Foto: EPA)
Paul Rudd i Jeremy Renner (Foto: EPA)
Glumac Jeremy Renner nedavno je prilikom gostovanja u emisiji otkrio kakvu je poruku dobio od svog kolege i prijatelja Paula Rudda.

Naime, glumac Renner uspješno se oporavlja od nesreće koja ga je zadesila u januaru ove godine, kada je grtalica za snijeg prešla preko njegove noge i dovela ga u kritično stanje. U vezi s tim, u posljednje vrijeme počeo je s medijskim pojavljivanjima.

Tako je slavni glumac nedavno gostovao u emisiji "Jimmy Kimmel Live", gdje je otkrio kako je prolazio njegov oporavak, ali i da mu je glumac Paul Rudd često dolazio u posjetu te ga pokušavao oraspoložiti lažnim Cameo snimkom, gdje će mu kao slavna ličnost poželjeti brz oporavak.

"Hej, Jerry, čujem da si imao nesreću. Potukao si se sa grtalicom? Uglavnom, samo sam htio poslati ovaj snimak. Stvarno je od srca i nadam se da se osjećaš bolje. Zvuči kao da jesi. Očigledno, ti si prilično čvrst momak", izjavio je Rudd u snimku.

Paul Rudd se našalio s gulmcem rekavši mu kako ima želju da ga jednog dana upozna. A "posavjetovao ga je i da "naredni put ostavi snijeg da se sam otopi".

Renner je u emisiji naveo da je Paul Rudd jedan od najsmješnijih tipova koje poznaje te da mu je uljepšavao dane oporavka svojim posjetama i pozivima.