Odbili izvinjenje
24

Jeremy Clarkson zbog kolumne o Meghan Markle neće nastaviti saradnju s Amazon Primeom

N. C.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Britanski voditelj Jeremy Clarkson nedavno je napisao kolumnu u kojoj je rekao da mrzi Meghan Markle. Upravo zbog toga, njegove serije "Clarkson's Farm" i "The Grand Tour" bit će obrisane s Amazon Primea.

Iako su njegove serije doživjele uspjeh, Amazon Prime je odlučio prekinuti saradnju s Clarksonom nakon sezona koje su prethodno naručili.

Dokumentarac "Harryja i Meghan" izazvao je brojne reakcije, a najoštriji je bio Clarkson koji je čitavu kolumnu posvetio tome da opiše svoju "mržnju" prema vojvotkinji od Sussexa. Njegova kolumna objavljena je u tabloidu The Sun.

Clarkson se prvo ispričao putem pisma, a onda i na Instagramu, ali princ Harry i Meghan izvinjenje su odbili.

Britanski voditelj je također napisao da Meghan Markle mrzi više nego Rose West, ozloglašenu englesku serijsku ubojicu koja je sa svojim suprugom Fredom Westom mučila i ubila brojne mlade žene tijekom 70-ih i 80-ih godina.

Kolumna u kojoj je voditelj napao Meghan postala je jedna od onih na koje se najviše žalila organizacija 'Independent Press Standards Organisation'. Javno se ispričao i The Sun, a rekli su kako žale zbog kolumne koja je dobila više od 25 hiljada tužbi.