Showbiz
0

Jenson Button otvorio novi restoran

Totalsport
Jenson Button
Jenson Button
Britanski vozač Formule 1 Jenson Button iz McLarena, svjetski prvak iz 2009. godine, odlučio se okušati u ugostiteljskim vodama te je investirao u novi restoran Victus u Harrogateu, kojeg je u ponedjeljak navečer i službeno otvorio.

Događaj je privukao oko 150 ljudi koji su željeli biti u društvu velikog asa Formule 1, a ovaj im se potpisivao na sve što su mu gurnuli u ruke. U restoranu je navukao pregaču i pripremio gradonačelniku Harrogatea šoljicu čaja, prije nego se upustio u razgovor s osobljem kuhinje.

Restoran s radnim vremenom od 7 ujutro (nedjeljom od 9) di 11 navečer, u svojim promidžbenim aktivnostima se hvali ''sa spojem toplih i hladnih jela, nevjerojatnom, prirodnom hranom punom okusa, korištenjem sezonskih namirnica i intenzivnim okusima iz vlastitog iskustva od velike kuhinje iz cijelog svijeta''.

"Želio sam biti dio restorana koji je kombinirao sve od mojih omiljenih elemenata blagovanja s prijateljima. Ukusna hrana, dobra atmosfera i ljubazno osoblje. Hrana treba biti izbor užitka i držim da smo u Victusu napravili pravi posao", rekao je Button.