Opet bi se udala
7

Jennifer Lopez: Razvod od Marca Anthonyja je bio dobar izbor

Klix.ba
Jennifer Lopez (Foto: Arhiv/AFP)
Jennifer Lopez (Foto: Arhiv/AFP)
Pjevačica Jennifer Lopez smatra da je razvod od Marca Anthonyja bio pravi izbor.

Lopez i Anthony, koji imaju četverogodišnje blizance Maxa i Emme, su u julu 2011. godine izjavili da se razvode nakon sedam godina braka. Lopez je tokom razgovora u televizijskoj emisiji Katie rekla da je ponosna na to kako se čitav brakorazvodni proces završio i kako su se njih dvoje ponašali.

"Bio je to jako težak izbor, onaj koji će uvijek imati utjecaja na mene. Nikada ne želite da razorite porodicu. To nije bio moj san. Moj san je bio da mi budemo zajedno zauvijek. Međutim, stvari nekada jednostavno ne funkcionišu i vremenom uvidite da je to pravi izbor. Da nisam mislila da je to pravi izbor, ne bih to uradila", rekla je Lopez.

Pjevačica ipak vjeruje da ljudi mogu naći vječnu sreću, a sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima. "Dobro se nosimo s time. Volimo našu djecu i volimo jedno drugo i uvijek ćemo ih voljeti. Dobri smo prijatelji. Bili smo prijatelji i prije braka i sada smo. Hvala Bogu, to se nije promijenilo."

Lopez je takođe priznala da bi, iako se vjenčavala tri puta, opet stala pred oltar. "Vjerujem u ljubav. Vjerujem u brak. Vjerujem u sve to i samo pokušavam da uradim sve kako treba kao i svi ostali", dodala je Lopez.