Doživjela emocionalni slom na sceni
0

VIDEO / Jennifer Lopez: Preplavile su me emocije kada sam vidjela majku

Sarajevo-x.com
jennifer Lopez (Foto: Reuters)
jennifer Lopez (Foto: Reuters)
Jennifer Lopez je odjurila sa bine u subotu tokom nastupa za pjesmu One Love. Nakon tri dana šutnje, popularna latino diva ponudila je odgovor svim znatiželjnicima o njenom emotivnom slomu na bini.

"Znate šta je to bilo? Stajala sam tamo i shvatila sam da mi se misli provlače kroz pjesmu i to je jednostavno izašlo iz mene", rekla je Lopez, prenosi Daily Mail.

Ona je dodala da je način na koji je to publika primila bio krajnje dirljiv i da je osjetila da publika zna da je i ona djevojka kao i sve druge i da prolazi kroz emotivne bure.

Pjevačica je za prvi intervju nakon bijega sa bine u suzama rekla da su svi iz njenog tima odlučili da ljubavi posveti dio nastupa. Tako je ona odlučila da napiše i izvede pjesmu One Love.

"Moj život je nekad sjajan, a nekad ne baš tako sjajan. Ja sam žena kao i svaka druga samo što sam ja javna ličnost i na meni se sve vidi", dodala je pjevačica.

Popularna zvijezda rekla je da ju je talas emocija preplavio za vrijeme nastupa kada je ugledala svoju majku u publici. Dodala je da je do tada nije vidjela, a onda je reflektor osvijetlio samo nju.

Najnovije spekulacije da se viđa sa Bradleyem Cooperom nije željela komentarisati, nego je samo kratko odgovorila da svoje blizance želi zaštiti i da su samo oni prioritet u njenom životu.