Šokantni detalji
41

Jennifer Lopez o roditeljima: Otac je bio emocionalno nedostupan, a majka narcisoidna osoba

L. R.
Jennifer Lopez (Foto: EPA-EFE)
Jennifer Lopez (Foto: EPA-EFE)
Jennifer Lopez nedavno je otkrila nove detalje iz svog života, koji su iznenadili javnost.
Naime, u dokumentarcu "The Greatest Love Story Ever", koji je premijerno prikazan u utorak, 54-godišnja pjevačica otkrila je manje poznate detalje iz svog života.

Dokumentarac otkriva njen dramatičan put do slave odnosno situacije s kojima se morala suočiti kako bi bila uspješna, budući da je imala jako teško djetinjstvo tokom života u Bronxu.

Pjevačica je također otkrila kakav je odnos imala s roditeljima, tvrdeći da nije dobijala dovoljno ljubavi, zbog čega je odlučila postati vrijedna kako bi privukla pažnju i stekla povjerenje svoji roditelja Guadalupe Rodriguez i Davida Lopeza .

"Nisam bila ni najstarija ni najmlađa, bila sam u sredini", objasnila je navodeći da je odrasla s "narcisoidnom majkom", dok je oca nazvala emocionalno nedostupnim koji je tokom noći radio, a tokom dana spavao.

Njeni se roditelji ne pojavljuju u dokumentarcu, ali kad se spomenu, prikazuju se njihove fotografije. Ovo otkriće o njenoj majci je iznenađujuće, s obzirom da su veoma bliske.

Jennifer je i ranije govorila o svom problematičnom odnosu s majkom i to u dokumentarcu "Halftime" iz 2022. godine.

"Moja mama je super komplikovana žena i nosi puno 'tereta', a htjela je da budemo samostalne i da nikada ne moramo ovisiti o muškarcu. Radila je ono što je morala da preživi i to ju je učinilo jakom, ali i žilavom. Tukla nas je", rekla je tada.

Što se tiče odnosa s ocem, glumica je također rekla da imaju blizak odnos, unatoč tome što su joj se roditelji razveli, a on ponovno oženio. Tu je tvrdnju potkrijepila podijelivši objavu kojom je prošle godine čestitala svom tati za Očev dan, napisavši da ga voli.

Većina novog dokumentarca Jennifer govori o tome kako je prevladala te emocionalne nedostatke iz djetinjstva kako bi pronašla pravu ljubav, nakon što je imala tri propala braka i godine terapije.