Obratila se fanovima
68

Jennifer Lopez ne može stupiti u kontakt s porodicom u Portoriku nakon uragana Maria

Klix.ba
Jennifer Lopez (Foto: Instagram)
Jennifer Lopez (Foto: Instagram)
Popularna američka pjevačica Jennifer Lopez udružila je snage s bivšim mužem Marcom Anthonyjem kako bi pomogla žrtvama uragana Maria koji je nadavno pogodio Portoriko gdje živi njena porodica. Kako je kazala u videu na Instagramu, još nije uspjela stupiti u kontakt s nekim od njenih rođaka iz ovog karipskog područja.

"Niko ne može vjerovati u ono što je pogodilo Portoriko. Još se nisam uspjela čuti s nekim rođacima. Ono o čemu najviše razmišljam, kao i većina drugih ljudi, jeste kako da pomognem žrtvama na najbolji način. Portoriko danas treba našu pomoć. Pozivam vas da donirate i podržite rad stranice UnitedforPuertoRico.com. Zajedno možemo pomoći ponovnoj izgradnji našeg ostrva i Kariba", kazala je Lopez u video na Instagramu.

Njen bivši muž Anthony također je pozvao sve fanove da pruže podršku ovoj organizaciji koju je osnovala prva dama Portorika Beatriz Rossello.

Podsjećamo, uragan Maria pogodio je Portoriko u srijedu kada su vjetrovi od 280 kilometara na sat rušili sve pred sobom. Milioni stanovnika su ostali bez krovova nad glavom, skoro kompletna infrastruktura grada i biljni život su uništeni, a kompletno područje će najmanje šest mjeseci biti bez struje.