Nastupa sa Shakirom
17

Jennifer Lopez ne može dočekati Super Bowl: Pogledajte kako se priprema

K. B.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Na ovogodišnjem Super Bowlu sve će prštati od latino energije, jer na poluvremenu nastupaju J.Lo i Shakira.

Jennifer Lopez (50) podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu videosnimak priprema za nastup na Super Bowlu. Obožavatelji mogu vidjeti Jennifer s rukom na zemlji kako "čeka znak" za početak svog nastupa. Ubrzo nakon toga skače sa zemlje i počinje plesati.

"Stojim ovdje na početnoj liniji, na 25 jardi i čekam znak za početak", rekla je Jennifer u klipu.

Pjevačica je još nekoliko sekundi hodala, da bi na kraju sjela na travu kako bi pričekala svoj trenutak da zasja. Jennifer je objavu ukrasila nogometnim emotikonom i porukom: "Čekam znak za početak kao... Još 10 dana do #SuperBowlLIV!"

Jennifer će show na poluvremenu Super Bowla dijeliti sa svojom latino kolegicom, pjevačicom Shakirom.

Dvije latino dive će prvi put u svojim karijerama nastupiti zajedno i upravo zato su obećale spektakl. Kada je Jennifer objavila da će baš njih dvije nastupiti na Super Bowlu, istaknula je da je ponosna na organizatore što su za svoj show izabrali dvije jake latino žene, prenosi Mirror.

"Mislim da su organizatori zaista htjeli poslati dobru poruku i veoma sam sretna što sam dio pokreta koji osnažuje žene i podržava raznolikost", istaknula je Jennifer.

Jennifer je u posljednjih par mjeseci dobila nekoliko nominacija za svoju ulogu Ramone Vege u filmu Prevarantice s Wall Streeta, pa se slobodno može reći da je popularnoj pjevačici nova godina odlično počela.