Showbiz
0

Jennifer Lopez: Moram mirovati zbog trudnoće

FENA
Jennifer Lopez bi trebala roditi svakog časa, no skorašnji termin nije ju spriječio da se pojavi na Unicefovoj humanitarnoj zabavi u New Yorku, gdje je još jednom pokazala svoj ogromni trudnički trbuh.

Njen otac prije nekoliko je dana medijima priznao kako Jennifer nosi blizance, a rodit će ih u luksuznom apartmanu kojeg je zakupila u jednoj njujorškoj bolnici.

"Osjećam se dobro, ali nisam puno izlazila vani proteklih mjeseci. Trenutno je odmor ono najbolje što mogu učiniti za sebe, ali to mi nije baš jednostavno. Volim biti jako zaposlena, tako da sam se šokirala kad su mi liječnici rekli da ću morati strogo mirovati barem četiri sata dnevno", rekla je o trudnoći Jennifer Lopez, dosad prilično neraspoložena kad su u pitanju privatne teme.

Njen otac David Lopez rekao je prije nekoliko dana novinaru španske televizije kako pjevačica očekuje blizance, čime su potvrđeni višemjesečni tračevi.

"To je u našoj porodici nasljedno, moja sestra također ima blizance, no svejedno smo bili jako iznenađeni kad smo saznali za to. Vrlo sam ponosan i sretan zbog svoje kćeri koja želi postati majkom već godinama", otkrio je David Lopez.