Diaz je htjela dijete u 21.
0

Jennifer Lopez: Mislila sam da me moja djeca ne vole

Klix.ba
Ona ima uspješnu karijeru kao glumica, pjavačica, a nedavno je bila i članica žirija u popularnom muzičkom TV showu Američki idol. Imajući u vidu sve ovo reklo bi se da Jennifer Lopez ima sve što poželi i da joj sve u životu ide glatko.

Međutim, Lopez (42) je priznala da je patila nakon poroda u 2008. godini, kada je na svijet donijela blizance, Maxa i Emme.

"Sjećam se, kada su bebe rođene, da sam se u sedam od deset dana konstantno pitala: Šta se događa sa mnom?", rekla je holivudska zvijezda u razgovoru za junsko izdanje magazina Redbook, kada je promovisala svoj novi film: "Šta očekivati kada očekujete".

"Osjećala sam se tužno i depresivno, mislila sam da me moja djeca ne vole", rekla je Jennifer, i dodala kako je tada pročitala knjigu "Šta očekivati kada očekujete", koja se odnosi na očekivanje bebe u vašem životu. "Pokušala sam shvatiti šta se sa mnom dešava i shvatila sam da je to postporođajna depresija. No, prije toga sam mislila da me bebe jednostavno ne vole", rekla je Lopez, koja u filmu snimljenom prema ovoj knjizi igra lik žene koja se zove Holly i koja odlučuje da usvoji dijete iz inozemstva.

Zajedno sa J. Lo. u filmu igraju i Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Brooklyn Decker i Anna Kendrick.

Cameron Diaz je za isti magazin priznala da je nekada mislila da će postati majka do svoje 21. godine. Međutim, kaže kako je tada dobila ulogu u filmu "Maska", što je pomrsilo njene planove.

"Tada je moja karijera krenula uzlaznom putanjom i tu je bilo još mnogo stvari koje sam htjela napraviti, tako da majčinstvo u tom momentu nije bilo prioritet. Nakon toga nikada sebi nisam postavila rok za bilo šta drugo u životu", rekla je Diaz, koja u ovom filmu igra jednu od žena koje očekuju dijete.