Pjesma, ples i striptiz
42

Jennifer Lopez i Shakira zapalile binu na Super Bowlu

Dž. L.
Veliki spektakl američkog nogometa u Miamiju sinoć su začinile Jennifer Lopez i Shakira svojim energičnim nastupom koji je ispunio sva očekivanja. Ovacije publike nisu prestajale otkako su se dvije latino dive pojavile na terenima.

Energični plesni pokreti, brojni plesači, iznenađujući performans, striptiz i specijalni šljokičasti kostimi ispratili su nastupe pjevačica na poluvremenu 54. Super Bowla, najzačanijeg sportskog događaja u Americi.

"Hola Miami", kazala je Shakira nakon svog eksplozivnog uvodnog nastupa.

Pjevačica je potom uplovila u miks pjesama među kojima se našla i "Empire" na kojoj svira gitaru. Nakon toga i Jlo je zakoračila na stage i izvela svoj hit "Jenny from the block".

Ukoliko ste pretpostavljali da će Lopez izvesti "Waiting for tonight", niste se prevarili, jednako kao i da će se na repertoaru vatrene Kolumbijke naći njen veliki hit "Whenever, wherever".

Bad Bunny i J Balvin također su se pridružili pjevačicama na stageu kako bi začinili show. U jednom trenutku prilikom izvedbe pjesme "Born in the U.S.A." pored Lopez se pojavila i njena 11-godišnja kćerka Emme zajedno s dječijim horom. One su nastavile zabavljati publiku pjesmom "Let's get loud".

"Tako smo uzbuđene što ćemo dijeliti stage večeras. Idemo pokazati svijetu šta dvije latino djevojke mogu napraviti", napisala je Lopez na Instagramu uoči nastupa.

I zaista, JLo i Shakira uspjele se nadmašiti same sebe, što su prepoznale i njihove brojne kolege. Lady Gaga koja je nastupala na Super Bowlu 2017. godine napsala je na Twitteru kako su njene kolegice bile nevjerovatne. Pink je također dodala kako su JLo i Shakira sve što je trebalo Super Bowlu te kako je uživala.

Podsjećamo, već dugi niz godina Super Bowl je najgledaniji sportski događaj u Americi, ujedno i komercijalno najisplativiji. Ove godine dodatnu čar daje mu činjenica da je riječ o stotoj, jubilarnoj sezoni NFL-a.