Showbiz
13

Jennifer Lopez i Marc Anthony se poljubili na dodjeli Latin Grammy Awardsa

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Jennifer Lopez iznenadila je sve kada se pojavila na dodjeli nagrada Latin Grammy Awards kako bi otpjevala pjesmu sa bivšim mužem Marcom Anthonyjem i uručila mu nagradu.

Pjevači su izveli pjesmu "Olvidame Y Pega La Vuelta" koja ima vrlo emotivan tekst a govori o dvoje zaljubljenih ljudi koji su se rastali i nisu vidjeli godinama. Mnogi su upravo u ovom tekstu prepoznali njih dvoje. Par se razveo 2012. godine i ima dvoje djece.

"Marc, ti si živa legenda koji je razgolitio srce i dušu na svom muzičkom putu. Naučili smo mnogo toga i odrasli smo i uvijek si mi bio mnogo toga u životu: moj mentor, moja srodna duša, otac koji nije samo osoba godine već osoba svih vremena", kazala je Lopez i predala mu nagradu nakon čega su se zagrlili i poljubili.

Publika je bila oduševljena poljupcem, a mediji su odmah počeli pisati o pomirenju slavnog dvojca. Anthony se zahvalio i posvetio nagradu svojoj djeci koja su se, kako je rekao, najviše žrtvovala za njegovu karijeru.

On je u braku sa manekenkom iz Venezuele Shannon de Limom dvije godine, ali je ostao u dobrim odnosima sa Lopez.

Pjevači su se zajedno pojavili i u okviru kampanje Hillary Clinton za predsjednicu SAD-a, a prošli mjesec su najavili kako će Anthony biti izvršni producent na novom albumu Jennifer Lopez.

Pobjednik Latin Grammy Awardsa je Juan Gabriel kojem je nagrada dodjeljenja posthumno za album "Los Duo 2". Preminuo je u augustu ove godine.

Enrique Iglesias osvojio je nagradu za ploču godine, dok su za pjesmu godine nagrađeni Shakira i Carlos Vives koji su otpjevali duet "La Bicicleta".