Ipak je sve uredu
50

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni zajedno u javnosti, glumac imao vjenčani prsten na ruci

N. C.
Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: Twitter)
Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: Twitter)
Nakon što se u javnosti pojavila vijest razvodu Ben Afflecka i Jennifer Lopez, par ponovo snimljen u zajedničkom izlasku.

Iako se nedavno on pojavio u javnosti bez vjenčanog prstena i time još dodatno potaknuo glasine. Sada se na nekim fotkama vidi kako Ben još uvijek nosi svoj prsten.

Fotografi su ih snimili u automobilu, a supružnici su se smijali i mahali fotografima. Nakon toga snimljeni su i u šetnji.

(Foto: Twitter)
(Foto: Twitter)

Par se nije u javnosti pojavio od 30. marta, kada su snimljeni u New Yorku. Također, kruže glasine da par živi odvojeno, a ne u zajedničkom domu u Los Angelesu. Međutim, Jennifer je ubrzo prekinula glasine, kada je istaknula svoju burmu prije nekoliko dana.

Inače, Jennifer se na ovogodišnjoj Met Gali pojavila bez Bena, a prethodne dvije godine je dolazila s njim. Tada je izvor blizak paru rekao kako oni imaju pravila u braku koja se odnose na to da njihovi poslovi ne moraju uključivati zajednička druženja. U međuvremenu, drugi izvor tvrdi da Ben više nije mogao izdržati i da je prekinuo vezu. On se navodno fokusira na posao i djecu.