Okupana znojem
28

Jennifer Lopez fotografijom iz teretane pokazala vidljive rezultate zategnutog tijela

E. Sk.
O režimu Jennifer Lopez pisalo se nebrojeno puta, no ova atraktivna glumica i pjevačica uvijek iznova intrigira svojim zategnutim tijelom i figurom koja bi postidila i dvostruko mlađe kolegice.

Za nju ni nedjeljom nema odmora od fizičke aktivnosti. Otkrila je to Lopez brojnim fanovima na svom Instagram profilu, kada je objavila fotografiju iz teretane. Na fotografiji se vidi da je Lopez okupana znojem završila svoj standardni trening, a rezultati su itekako vidljivi.

Uz pomoć profesionalaca, ustrajnosti i volje, 50-godišnja pjevačica danas je sinonim za jednu od najzategnutijih dama u Hollywoodu.

Iako je uvijek pazila na svoj izgled, u posljednje dvije godine, otkako je u vezi sa sportašem Alexom Rodriguezom, JLo mnogo više trenira. Njen muškarac iz snova, za kojeg se u februaru ove godine i zaručila, daje joj dodatni vjetar u leđa kada je u pitanju odlazak u teretanu.

Često zajedno vježbaju, a Alex kao bivši bejzbol igrač daje instrukcije svojoj djevojci kako da dođe do što boljih rezultata.