Showbiz
0

Jennifer Lopez bogatija za 545.000 dolara

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sud u Kaliforniji naredio je bivšem mužu zvijezde Jennifer Lopez, Ojaniju Noai da na bankovni račun slavne pjevačice i glumice uplati 545.000 dolara zbog pokušaja objavljivanja knjige koja bi otkrila sve intimne detalje njihove veze, prenosi Reuters.

Jennifer Lopez je ustrajala u borbi protiv objavljivanja knjige koja bio otkrila najintimnije detalje njenog braka sa Ojanijem Noaom. Sud je Noai naredio i da vrati sav materijal koji mu je služio za pisanje knjige.

Sudeći prema medijskim navodima, knjiga sadrži priču o nekoliko vanbračnih afera koje je Jennifer imala tokom 11-mjesečnog braka sa Noaom.

Ojani Noa je svoje planove o objavljivanju knjige ispričao medijima još u januaru 2006. godine kada je u razgovoru za New York Post otkrio i naslov – "The Unknown Truth: A Passionate Portrait of a Serial Thriller".

Prije sudske odluke, Noa (31) vlasnik jednog noćnog kluba, pokušao se dogovoriti sa pjevačicom. Naime, tada joj je obećao da neće objaviti knjigu ukoliko mu ona plati 5 miliona dolara. Nakon ove "nemoralne ponude", Jennifer je odlučila problem riješiti sudskim putem.