Shvatila tokom posjete doktoru
0

Jennifer Lawrence: Moje grudi su nejednake

Klix.ba
Jennifer Lawrence (Foto: Arhiv/AFP)
Jennifer Lawrence (Foto: Arhiv/AFP)
Američka glumica Jennifer Lawrence je izjavila da je otkrila da ima nejednake grudi. Lawrence, koja se trenutno oporavlja od upale pluća, je objasnila da to primijetila nakon posjete doktoru.

"Bila sam kod doktora. Morala sam uraditi rendgensko snimanje pluća. Tada sam otkrila da imam nejednake grudi. To je jedino što sam vidjela na snimku. Mislim da su mi pluća bila uredu. Stajala sam tu pored tih doktora koji su gledali snimke pluća i pitala sam ih da li su mi grudi nejednake.

Bili su pomalo zbunjeni i bilo im je neugodno zbog tog pitanja. Ipak sam odlučila da istražim to do kraja. Jedan od doktora mi je rekao da će me kontaktirati jedan radiolog sa rezultatima snimanja pluća, a ja sam ga opet upitala šta nije uredu sa mojim grudima", rekla je Lawrence tokom gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live.

Međutim, Lawrence je objasnila da nejednakost nije primijetila dok nije pogledala snimke.

"Nadam se da niko nikada neće vidjeti te snimke", kazala je Lawrence.

Lawrence je tokom emisije dodala i to da je pripita, jer su je producenti počastili sa dvije tekile, a da je poslije toga popila i jedno pivo. Glumica se kasnije zbog toga izvinila svojoj majci koja je sjedila u publici.