Gostovanje kod Oprah
1

Jennifer Hudson oprostila ubici svoje majke, brata i nećaka

Klix.ba
Jennifer Hudson (Foto: Arhiv/AFP)
Jennifer Hudson (Foto: Arhiv/AFP)
Glumica i pjevačica Jennifer Hudson je oprostila svom bivšem zetu Williamu Balfouru zbog ubistva njene majke, brata i nećaka 2008. godine, jer smatra da ga je njegovo teško djetinjstvo ostavilo emotivno oštećenim.

Balfour je u julu ove godine osuđen na doživotni zatvor, nakon što je dokazano da je provalio u njihov dom u Chicagu, gdje je ubio njenu majku Darnell Donerson, brata Jasona Hudsona i sedmogodišnjeg nećaka Juliana Kinga čije tijelo je pronađeno nakon tri dana u napuštenom vozilu.

Ipak, unatoč bolu koji joj je donio Balfour, Hudson se pomirila sa svime jer on nije bio mentalno zdrav i nije mu se moglo pomoći.

Tokom gostovanja kod Oprah, Hudson je rekla: "Da, opraštam mu jer osjećam da u najvećem dijelu to nije njegova krivica. Kriv je način na koji je odgajan. Pokušali smo mu pružiti ljubav, ali on je bio previše udaljen od svega da to nije ni vidio. Mnoge stvari su nam postale poznate, koje ranije nismo znali, o njegovom odgoju i odrastanju. On nikada nije imao nikakvu šansu. Da je imao ljubav koju je nama pružila naša majka, ili odrastanje koje neki imaju, onda bi imao šansu. Kako onda da ne suosjećam s njim?"