U jeku suđenja glumcu
19

Jennifer Grey o vezi sa Johnnyjem Deepom: Tada sam prvi put iskusila ljubav u svom životu

N. C.
Jennifer Grey (Foto: EPA-EFE)
Jennifer Grey (Foto: EPA-EFE)
Ikona "Prljavog plesa" Jennifer Grey progovorila je o svoju vezu iz 80-ih s Johnnyjem Deppom, priznajući da je tada prvi put iskusila ljubav u svom životu - unatoč tome što je prije bila zaručena za Matthewa Brodericka.

"Bila je strasti. Nikad nisam vidjela ovakvog tipa", rekla je 62-godišnja glumica o Deppu s kojim je hodala oko godinu dana nakon zaruka s Broderickom.

Gray je govorila o prošlim ljubavima, uključujući Deppa i Brodericka - s kojima je počela izlaziti 1985. dok je snimala "Ferris Bueller's Day Off" - dok je promovirala svoje nadolazeće memoare "Out of the Corner".

Glumica je također bila iskrena o tragediji s kojom se suočila sa svojim kolegom iz filma "Ferris Bueller" kada su njih dvoje doživjeli prometnu nesreću u Irskoj 1987. u kojoj je dvoje ljudi poginuli.

"Postojale su neke vrlo, vrlo teške stvari koje su mi zauvijek promijenile život i nitko nije bio kriv. Bila je to čista i jednostavna nesreća koja je bila tragična. I to je imalo vrlo ozbiljne traumatske trajne posljedice", kazala je.

Priznala je da je veza s Deppom, koji sada ima 58 godina, nadoknadila teškoće s kojima se suočila.

"Da je fatamorgana mogla biti osoba u ljeto 1988., ta fatamorgana bi bila Johnny Depp", napisala je u svojim memoarima.

Glumica je u svojim memoarima napisala da je prihvatila Deppovu ponudu kada ju je pitao da se uda za njega samo dvije sedmice nakon prvog spoja.

"Energijski, kako je bilo biti s njim, to je bilo kao: 'Oh, potpuno sam, potpuno kompenziran za ono što sam upravo proživjela'", rekla je.