|

Jennifer Garner: Ekstremne dijete su postale moj način života

Jennifer Garner: Ekstremne dijete su postale moj način života
2
Klix.ba
22.1.2015. u 20:59
28
komentara
2

dijeljenja
Jennifer Garner: Ekstremne dijete su postale moj način života
Atraktivna glumica Jennifer Garner bila je na ekstremnoj dijeti tokom rada na seriji "Alias", u kojoj je glumila agenta CIA-e, a emitovala se od 2001. do 2006. godine. Ovaj dugi period ostavio je traga na njoj i ekstremne dijete su, tvrdi glumica, postale dio njenog uobičajenog života.
"Toliko sam dugo bila na dijeti radivši seriju Alias i radivši na svom tijelu da izgledam kao superheroj da više ništa od toga ne smatram ekstremnim. Sve kalorije koje unosim i danas brojim. Jednostavno se ne mogu oteti mislima poput 'Ukoliko skinem dva kilograma moći ću stati u ovu haljinu'. To je postalo dio mene", rekla je Garner.

Istakla je kako najčešće jede salate, no da postoji hrana koje se nikada nije odrekla.

"Shvatila sam da ne mogu proći pored pizzerije, a da ne pojedem barem komad. Moja djeca vole pizzu. Ne mogu biti na rođendanskoj zabavi, a da je ne probam", kazala je glumica.

U Hollywoodu je počela raditi kada je imala 23 godine. Od tada vodi poseban način života.

"Trudila sam se da jedem zdravo i to je ostavilo traga na meni. Tada nismo nosili pirsinge, šminkali se, imali pramenove niti se farbali. Morali smo biti prirodni. Moj otac to nije dozvoljavao jer je smatrao da nije ženstveno. Smatrao je da mu kćerke trebaju biti zdrave i tako izgledati. Njemu mogu zahvaliti na svom izgledu", rekla je supruga poznatog glumca Bena Afflecka koji se također može pohvaliti odličnom figurom.
Prijavi grešku


Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...