Tokom intervjua
1

Jennifer Aniston opsovala u programu uživo, voditelji se ispričali gledateljima

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Jennifer Aniston i Adam Sandler gostovali su u popularnoj britanskoj emisiji gdje je omiljena holivudska glumica u jednom trenutku opsovala u programu uživo.

Dok je pričala Jennifer se zanijela i omaknula joj se riječ "sr...a", a Sandler je teškom mukom suzdržavao smijeh.

Inače, lijepoj glumici se znala oteti s usana pokoja psovka i kada je na početku karijere, sredinom 90-ih, tek počela snimati seriju "Prijatelji".

"Ups, opet sam to napravila", kazala je u britanskom showu "This Morninig".

"Snimali smo u Parizu, Jennifer je trebala pasti s Eiffelovog tornja. Dolje su viknuli 'akcija', ali ona nije skočila. Prikrao sam se i gurnuo je. Bilo je zabavno vidjeti njenu reakciju", ispričao je Sandler tokom online intervjua. On i Jennifer bili su u Parizu, na setu, a voditelji u Londonu.

Tada je glumica bez razmišljanja rekla da joj se zamalo svašta dogodilo zbog pretrpljenog straha. I izrekla riječ koju nije trebalo, piše Daily Mail. Voditeljima je rekla da psovku možda mogu prekriti drugim zvukom.

"Idemo uživo, ali ne brinite, volimo to”, ubacio se voditelj Phillip Schofield smijuljeći se. Njegovoj kolegici Holly Willoughby također je bilo zabavno gledati holivudsku glumicu u pomalo neugodnoj situaciji.

Na kraju razgovora, voditelji su se, najavljujući 31. marta premijeru filma "Murder Mystery 2" na Netflixu, ispričali gledateljima, za slučaj da se neko uvrijedio zbog psovke.