Prva među "Prijateljima"
0

Jennifer Aniston dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Sarajevo-x.com
Glumica Jennifer Aniston dobila je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

Aniston je prva zvijezda popularne serije "Prijatelji", koja je dobila uklesanu zvijezdu u Hollywoodu, a sve je opisala nestvarnim.

"Rođena sam u Kaliforniji i prava sam kalifornijska cura, ali nešto ovakvo je oduvijek bilo u mojim mislima. To čak nije bio ni san, to je bio jedan od mojih najluđih snova. Nisam čak ni pomislila da bi se mogao ostvariti. Stoga sam veoma zahvalna što stojim danas ovdje", kazala je Aniston.

Glumica je zvijezdu primila u prisustvu svog oca Johna Anistona, dečka Justina Therouxa i nekoliko prijatelja među kojima je bio i glumac Adam Sandler sa kojim je igrala u filmu "Just Go With It".

On se u svom stilu obratio prisutnima i nasmijao ih.

"Ona se molila za tri stvari: da zasjeni cijeli svijet svojom kosom, da jednog dana glumi duha koji ubija ljude i najvažnije, da dobije prestižnu zvijezdu na Hollywood bulevaru. E pa, Jennifer, danas ti se ispunila i treća želja", kazao je Sandler.

Aniston (43) se proslavila ulogom Rachel Green u kultnoj seriji "Prijatelji" za čiju interpretaciju je nagrađena Zlatnim globusom i Emmyjem.