Showbiz
0

Jenna Bush i Henry Hager se vjenčali na ranču Crawford

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
"Prva kći" SAD-a Jenna Bush i Henry Hager, sin republikanskog političara iz Virdžinije, u subotu su se vjenčali na obiteljskom ranču predsjednika Georgea W. Busha kraj Crawforda u Teksasu, uz prisutnost oko 200 rođaka i prijatelja, daleko od kamera i medija.

Predsjednik Bush i mlada odabrali su skladbu "You Are So Beautiful" za ples oca i kćeri, rekao je voditelj orkestra Tyrone Smith iz Nashvillea za Associated Press.

Smith i njegov 10-člani orkestar The Tyrone Smith Revue, svirali su "Lovin' in My Baby's Eyes" od Taj Mahala za prvi ples mladenaca.

Smith, koji je prisustvovao svečanosti vjenčanja, izjavio je kasnije za AP da je mladoženja bio obučen u tamnoplavno odijelo, a mlada "vrlo jednostavnu i elegantnu" vjenčanicu, ali ne i veo.

Smith je rekao da su i djed i baka Jenne Bush, bivši predsjednik George H. W. Bush i Barbara Bush govorili na svečanosti vjenčanja, ali nije čuo što su kazali.

Samo vjenčanje održano je ispred oltara i kamenog križa podignutih uz umjetno jezero na ranču.

Jenna je nedavno izjavila na CNN-u da će na vjenčanju biti "svi rođaci, naše obitelji...i jako bliski prijatelji".

"Jedina informacija koju sam ja primio jest da postoji niz bliskih prijatelja Jenne koji nisu pozvani jer se, prema njima, ona bojala njihovog ponašanja", izjavio je za CNN Doug Wead, bivši Bushev pomoćnik i autor knjige "Sva predsjednikova djeca".

On je rekao da je diskretno vjenčanje Jenne Bush razumljivo jer "Bushevi vole privatnost. Vrijeme je rata i ekonomskih teškoća...A ovaj predsjednik, sa sadašnjim jako negativnim rejtingom..To je puno više jedan diskretan događaj", rekao je Wead za CNN.

Bijela kuća za nedjelju je najavila objavu fotografija s vjenčanja, koje željno iščekuju američki elektronski i tiskani mediji, čiji su novinari javljali iz obližnjeg Crawforda.

Jeena (26) i Henry (30) upoznali su se 2004. radeći u predsjedničkoj kampanji Georgea W. Busha, a zaručili su se 2008. na skijanju u Maineu. Živjet će u Baltimoreu, gdje će Jenna raditi kao učiteljica a Henry, diplomant poslovnog upravljanja, u energetici.