Velika zavodnica
6

Jelena Veljača ima novog dečka, sada izlazi s direktorom RTL-a Ivanom Galom

Piše: L. K.
Fotografija: Story
Fotografija: Story
Glumica Jelena Veljača je do sada bila u dva braka i nekoliko veza te je, kako prenose hrvatski mediji, ona uvijek ta koja je prekidala veze i slamala srca. Nakon što se nedavno razvela od Dražena Čučeka, pronašla je novu ljubav.

Na snimanju serije "Villa Marija", publika je imala priliku upoznati Jelenu po prvi put, a ona je tu upoznala 14 godina starijeg producenta Romana Majetića s kojim je uskoro započela vezu. Vezu je nakon tri godine prekinula Jelena nakon što je našla novog momka - zagrebačkog glumca Janka Popovića Volarića. Kao razlog prekida je Jelena kasnije navela nemogućnost normalne komunikacije s Romanom te činjenicu da se više nisu razumjeli na kreativnom jeziku.

Fotografija: Story / Romano i Jelena
Fotografija: Story / Romano i Jelena

Janko Popović Volarić je uskoro postao njen prvi suprug, a njihova ljubav je počela zbog posla. U vezi su bili dvije godine, u braku tri godine, a u hrvatskoj uživali status "Brangeline" po uzoru na Brada Pitta i Angelinu Jolie. Imali su naizgled sretan brak koji su često hvalili u medijima, a godišnjice su slavili daleko od posla i obaveza. Činilo se da će potrajati, ali je vezi presudio Jelenin zauzeti raspored i nedostatak vremena za Janka. Od 2012. se zvanično ne viđaju.

Fotografija: Story / Janko i Jelena
Fotografija: Story / Janko i Jelena

Ubrzo nakon toga se pričalo kako je Jelena u vezi s glumcem Filipom Juričićem s kojim je nekoliko puta viđena u centru Zagreba kako se grli i ljubi u kasnim noćnim satima. Par nikada nije potvrdio vezu, a prema navođenjima izvora, prekinuli su je nakon samo nekoliko mjeseci.

Fotografija: Story / Filip i Jelena
Fotografija: Story / Filip i Jelena

Nekoliko mjeseci u 2013. poklanja Samiru Šećerkadiću s kojim je provela odmor na sunčanom Hvaru. Veza ipak nije uspjela te su je okončali nakon nekoliko mjeseci.

Fotografija: Story / Samir i Jelena
Fotografija: Story / Samir i Jelena

Jelena se u Dražena Čučeka zaljubila 2014. godine kada su pripremali predstavu "Prava stvar" u Maloj sceni. Par je uskoro zaljubljenost potvrdio vjereničkim prstenjem pa su ga u tajnosti okrunili brakom u kojem su dobili kćerku Lenu. Samo četiri godine kasnije su se odlučili razvesti u prijateljskim odnosima, nastavljajući odgajati Lenu zajedno.

Fotografija: Gloria / Dražen i Jelena
Fotografija: Gloria / Dražen i Jelena

Ipak, nakon svih neuspjelih ljubavi, ona ima volje i nade za bolje sutra i sada se viđa s direktorom RTL-a Ivanom Galom s kojim je provela Božić.