Zaokret u karijeri
387

Jelena Karleuša otvara OnlyFans i snimat će autobiografski film: Glumit ću sama sebe

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Karleuša, iznenadila je pratitelje na Instagramu izjavom da otvara profil na OnlyFansu, platformi na kojoj se objavljuju primarno sadržaji za odrasle.

Na platformi OnlyFans najčešće se objavljuju pornografske snimke i gole fotografije kojima korisnici mogu pristupiti ako se na taj sadržaj pretplate. Kreatori sadržaja mogu biti slavne osobe, ali i oni koji su javnosti u potpunosti nepoznati, a mnogi su putem ove platforme osigurali pozamašne svote novca.

Fanovi su bili šokirani ovom izjavom, mnogi smatraju da je ona jedna od najpoznatijih zvijezda Balkana i da joj novca ne fali.

"Instagram je postrožio pravila i sankcionira svaki eksplicitniji sadržaj, pa čak i fotografije u bikiniju. Stoga ja idem na OnlyFans. Reakcije su kao da sam najavila snimanje pornića, svašta", napisala je Jelena na svom profilu.

Iako ne planira snimati eksplicitan sadržaj, priprema snimanje autobiografskog filma.

"Ispričat ću vam jednu ekskluzivu. U pregovorima sam da glumim sebe u filmu. O tome vrlo aktivno pričam. Glavne uloge dobili bismo ja i jedan naš vrlo poznati glumac", rekla je Jelena za srbijanske medije.