Sramotan postupak
85

Jelena Karleuša izvrijeđala Seku Sablić: Reklamira sve od uložaka, stajskog đubriva do banaka

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/Marija Mlađen/Antonio Ahel
Foto: Pixsell/ATA Images/Marija Mlađen/Antonio Ahel
Jelena Karleuša je na društvenim mrežama izvrijeđala legendarnu glumicu Jelisavetu Seku Sablić zato što će večeras održati govor na protestima "Srbija protiv nasilja".

"Ja kada vidim Seku Sablić kako na protestima lupeta kako živi u ropstvu, a glumi u svakoj mogućoj seriji, reklamira sve od uložaka, stajskog đubriva do banaka i izlazi iz frižidera", napisala je.

Ona je ovu objavu ubrzo obrisala. Jedan korisnik Twittera je objavio snimak koji je Karleuša prvobitno podijelila:

"Na sve to, treba da znate da ona na ovom snimku kaže 'Vidi kurvu' ženi koja je doslovno nacionalno blago ove zemlje. Stvarno je u najmanju ruku prostakuša i neartikulisana smećarka. Iskreno se nadam da će da propadne."

Pjevačica više ne krije da podržava Vučića, a u posljednje vrijeme sve više napada one javne ličnosti koje su protiv režima u Srbiji. Naravno, 26. maja se pojavila na Vučićevom mitingu.

"Ovdje nisam došla kao pjevačica već kao javna ličnost s velikim brojem pratilaca koja je došla da podrži ujedinjenje naroda. Isprovocirana sam i revoltirana nedavnim dešavanjima, koja su me snašla proteklih par dana", navela je tada.

Uprkos tome što je nedavno gostovala u emisiji "Hit Tvit" na Pinku, ona i dalje tvrdi da je zabranjena na spomenutoj televiziji.