Javila joj se u emisiji
161

Jelena Karleuša brani Selmu Bajrami: Mi Srbi imamo jedan hobi, a to je linč

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Karleuša nedavno je gostovala u jednoj emisiji te progovorila i situaciji u kojoj se našla bh. pjevačica Selma Bajrami kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Naime, Selma se uključila u emisiju te Jelenu upitala koliko je teško biti "osoba koja se pod cijenu svega zalaže za istinu i pravdu" te kako se nosi s tim.

"Ljubim te, volim i pozdravljam", rekla je Selma na kraju videa.

Jelena je prvo rekla da voli njene pjesme, da je ona "pjevačica koja se drži i odlično izgleda", a potom joj uputila riječi podrške, pitajući je kako se ona drži u svijetlu svega što joj se desilo.

"Možda nije vrijeme ni mjesto jer je ovo zabavna emisija, ali neću reći ništa što je nešto strašno. Mi smo skloni kao narod da napadnemo - svi na jednog i mi to volimo, to je popularni hobi u Srba, linč!. Znate koliko sam se ja družila u toj kategoriji linča, ali nisu svi Jelena Karleuša da mogu da se nose sa tim", kazala je Karluša.

Podsjećamo, Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju po naređenju bivšeg direktora BIA, Aleksandra Vulina "jer je Bajrami pred kamerama ponosno pokazivala simbole Velike Albanije", odnosno dvoglavog orla.