Porodično druženje
102

Jelena i Novak Đoković odmaraju u Španiji, par snimljen dok se ljubi na plaži

L. R.
Jelena i Novak Đoković (Foto: Instagram/DailyMail)
Jelena i Novak Đoković (Foto: Instagram/DailyMail)
Novak i Jelena Đoković trenutno su na porodičnom odmoru u Španiji, gdje su ih fotoreporteri snimili su u opuštenom izdanju.
Naime, par odmara ovih dana odmara u španskom gradu Marbellu, a mediji su iskoristili priliku da zabilježe neke trenutke u kojima se par zajedno s njihovim sinom Stefanom opušta na plaži.

Tako su Jelena i Novak prvobitno snimljeni dok su se ljubili na plaži, a nešto kasnije Novak se igrao sa osmogodišnjim sinom Stefanom i njihovim psom. Bacali su frizbi i igrali nogomet.

Novak je za ovu priliku nosio bijelu majicu i kratke plave hlače, a stajling je upotpunio i bijelim kačketom. No, odlučio je da ne nosi obuću i da pod nogama osjeti pijesak.

Jeleni je ipak bilo hladno pa je nosila dugu plavu trenerku, narandžastu duksericu, maslinasto zelenu jaknu te bijele patike.

Inače, par je u julu ove godine također snimljen na odmoru u Herceg Novom, nakon čega su otputovali u Dubrovnik. Sličnu atmosferu na odmoru porodice Đoković zabilježili su i regionalni mediji.

Par još ima i petogodišnju kćer Taru, koja ovaj put nije bila s njima. Par se zaručio 2013. godine, a vjenčali su se 2014. godine. Upoznali su se tokom srednje škole krajem devedesetih godina, ali svoju vezu službeno su počeli tek 2005. godine.