Prekid joj je teško pao
491

Jelena Dokić nakon 19 godina prekinula s dečkom: Teško je, boli me i izgubljena sam

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Svojevremeno jedna od najboljih teniserki svijeta Jelena Dokić potvrdila je na svom Instagram profilu da je prekinula dugogodišnju vezu s Tinom Bikićem.

Jelena i Tin u vezi su bili gotovo 19 godina, a sportašica je u podužoj objavi zamolila pratitelje da u ovom trenutku poštuju njezinu privatnost i ne pišu negativne komentare o cijeloj situaciji, posebno one koji se tiču vjere i nacionalnosti.

"Puno se priča i nagađa oko moje posljednje objave pa ću se pozabaviti situacijom. Nakon skoro 19 godina zajedno, Tin i ja smo odlučili otići svojim putem. Ponekad se takve stvari događaju, ljudi se razdvoje i tako je najbolje. Molim vas da se suzdržite od negativnih komentara o nama i naših 18 i pol godina zajedno, a posebno molim one koji žele davati gadne komentare na temelju nacionalnosti i vjere da to ne čine. Ovo nema nikakve veze s tim i nikad nije imalo", započela je Jelena emotivnu objavu.

"Negativni komentari nikome ne pomažu, a posebno meni pa vas molim da imate poštovanja i budete ljubazni. Lagala bih kad bih rekla da mi je dobro, ali ću dati sve od sebe da izliječim, oporavim i procesuiram ovu bol i traumu, a ako ništa drugo, umrijet ću pokušavajući. Dala sam ovoj vezi cijelu sebe, srce i dušu i toliko sam se borila do kraja, ali ovaj put to nije bilo dovoljno. Nadam se da me još uvijek negdje čeka sreća i ljubav. Ovo je teško, boli me, izgubljena sam i trenutno samo mogu ujutro ustati iz kreveta i staviti jednu nogu ispred druge", priznala je Dokić.

"Morat ću ponovno naučiti hodati prije nego krenem trčati kada su u pitanju ljubav i sreća, ali u ovom procesu ozdravljena ću dati sve od sebe. Ja sam borac i borit ću se do kraja. Moja snaga i volja da idem dalje i živim opet će biti na kušnji. Ali sam to radila prije i nadam se da ću moći ponoviti. Poštujte moju privatnost u ovom trenutku, za sada više neću komentirati. Tinu želim sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži. Najbližim ljudima hvala na podršci i svim telefonskim pozivima u svako doba dana i noći. Vaša dobrota mi sve znači i znate na koga mislim", dodala je Jelena.

"I svim mojim obožavateljima hvala na podršci tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Nemam snage odgovoriti, ali znajte da čitam svaku vašu poruku i jako ih cijenim. Vaša podrška me potiče da se ne predam, posebno u teškim trenucima. Volim vas i vratit ću se, nadam se jača nego ikad. Hvala vam", zaključila je objavu, a pratitelji su joj u komentarima pisali poruke ohrabrenja.

Podsjećamo, Jelena se krajem godine povukla s društvenih mreža jer kako je napisala nije se osjećala dobro. Ranije je priopćila i da je pomišljala na samoubojstvo.

Tijekom cijele karijere, ali i nakon nje proživljava pravu dramu. U emotivnoj poruci 2017. godine otkrila je kakve joj je probleme u životu otac stvarao, a više puta je isticala kako joj je najveća podrška upravo, sad već bivši dečko, Tin.