Fatalna crnka
50

Jeff je zbog Lauren izgubio 38 milijardi dolara, a onda je izradio njen kip u prirodnoj veličini

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jeff Bezos nakon pet godina veze zaručio je svoju djevojku Lauren Sanchez zbog koje se razveo od supruge MacKenzie Bezos te joj je isplatio 38 milijardi dolara.

Čini se kako jednom od najbogatijih ljudi na svijetu to nije nimalo smetalo jer se ludo zaljubio u fatalnu crnku.

Par je započeo vezu dok su oboje bili u braku sa svojim dugogodišnjim partnerima, a kada je tabloid Enquirer razotkrio Bezosovu izvanbračnu vezu s Lauren, istog je tjedna on objavio da se razvodi od supruge MacKenzie s kojom je bio 26 godina.

Spomenuti tabloid je također objavio i poruke koje je Jeff slao svojoj ljubavnici.

"Želim te mirisati, želim te udisati. Želim te držati čvrsto, ljubiti ti usne, volim te", pisao je Bezos.

"Volim te, živa djevojko, pokazat ću ti to svojim tijelom, usnama i očima, veoma brzo", dodao je.

"Nedostaješ mi. Želim te poljubiti i ušuškati u krevet polako i nježno. A onda te ujutro probuditi i ne biti tako nježan s tobom", napisao joj je u drugoj prilici, a intimne poruke je tabloidu prodao Laurenin brat.

Nakon burnog početka veze, par se stabilizirao i počeo uživati u zajedničkom vremenu.

Nedavno su uplovili u Cannes na svojoj superjahti "Koru". Između ostalog jahtu krasi i drvena skulptura Lauren Sanchez u prirodnoj veličini, a to je samo jedan od mnogih dokaza koliko je Jeffu Bezosu stalo do zaručnice kojom je opčinjen.

Bezos se, tvrde njegovi poznanici, potpuno preporodio i postao novi čovjek, barem u privatnom životu, te uz Lauren Sanchez u zrelim godinama nadoknađuje užitke propuštene u mladosti. Zajedno putuju, pojavljuju se na crvenim tepisima i društvenim događanjima, posjećuju zabavne parkove i novim doživljajima se vesele poput tinejdžera.